111 késszúrással végezte ki az anyját egy 15 éves fiú

Christopher James Dankovich
Vágólapra másolva!
16 évvel ezelőtt, ezen a napon szembesítette anyja a fiát azzal, hogy talált egy házilag készített fegyvert az ágya alatt. A veszekedés hevében az akkor 15 éves fiú 111 alkalommal szúrta meg egy késsel az anyját, majd elmenekült az otthonukból. A fiú nagymamája talált rá másnap a lányára vérbe fagyva. Pár órával később elfogták a fiút, akivel kapcsolatban a mai napig nem értik a szakemberek, hogy mi játszódhatott le benne, hogy ezt tette.
Vágólapra másolva!

Christopher Dankovich mindig figyelt az órákon, szerette a terepmintás ruhákat, és barátai is voltak. Úgy tűnt kívülről, olyan, mint egy átlagos tinédzser. A szülei elváltak, 50 éves édesanyjával éltek Rochester Hillsben, Chris a szomszédok és az ismerősei szerint is „jó srác" volt.

Amiről viszont senki sem tudott a 15 éves fiúval kapcsolatban, az az volt, hogy az interneten otthoni fegyverkészítő weboldalakat látogatott, és saját maga készített PVC csőből fegyvert.

Amikor nem a fegyverkészítéssel foglalkozott, akkor pornóoldalakat nézegetett.

Christopher Dankovich Forrás: Murderpedia/murderpedia.org

A végzetes estén,

2005. április 24-én Chris édesanyja szembesítette a fiát az ágya alatt talált fegyverrel és a számítógépén talált pornográf anyagokkal.

A vita addig fajul közöttük, míg

a 15 éves fiú 111-szer megszúrta a késsel az anyját,

majd elmenekült. Később Deborah Carley főügyészhelyettes elmondta, hogy:

Továbbá hozzátette, hogy a nő fejét egy tompa tárggyal is megütötték. Másnap reggel Chris nagymamamája talált rá lánya holttestére a lakásban. Miután kiderült, hogy a 15 éves fiú nincs otthon és iskolába sem ment, azonnal keresni kezdték.

Azt gondolták, hogy a fiú esetleg a család faházába menekülhetett, a 160 kilométerre fekvő St. Helenben. Bradley Bannon rendőrfőnök odaküldte az embereit a faházhoz, ahol meglátták Chris furgonját. Körbevették a házat és várták, hogy kilépjen a fiú.

Három óra várakozás után Chris kijött a faházból és megadta magát a rendőröknek, akik délután 2 óra körül elfogták.

A fiú a bíróságon nem szólalt meg, csak bűnösnek vallotta magát a gyilkosság vádjában, és lemondott a meghallgatásáról.

40 éves koráig feltételesen sem szabadulhat a börtönből.

A bíró azt mondta, hogy a várható 2030-as feltételes szabadulása nem feltétlenül jelenti azt, hogy elhagyhatja a börtönt:

Felhasznált forrás:

https://www.websleuths.com/forums/threads/mi-diane-dankovich-50-stabbed-to-death-rochester-hills-24-april-2005.22596/

https://murderpedia.org/male.D/d/dankovich-christopher.htm

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!