Ismét belekötött Harry herceg a királyi családba

Harry herceg, Meghan Markle
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend The Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall in London on March 7, 2020. - The Festival brings together world-class musicians, composers and conductors of the Massed Bands of Her Majesty’s Royal Marines. This year, the performance will mark the 75th anniversary of the end of the Second World War and the 80th anniversary of the formation of Britain’s Commandos. (Photo by SIMON DAWSON / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg viszonya családjával eddig sem volt jónak és kiegyensúlyozottnak mondható, egy újabb interjúban azonban ismét a királyi családot támadta, méghozzá meglehetősen erős szavakkal. 
Vágólapra másolva!

Azt írja a Blikk a Daily Mailre hivatkozva, hogy Harry herceg viszonya a királyi családdal „egy hajszálon függ", miután tegnap egy újabb igazságbombát robbantott, amikor megvádolta családját, hogy szinte tudomást sem vesznek róla, és még rágalomhadjáratot is indítottak felesége ellen.

A herceg az Apple TV+ egy mentális egészségről szóló sorozatának a producere jó barátjával, Oprah Winfrey-vel együtt. A herceg a sorozatban elmesélte, hogy apja, Károly herceg gyerekkorukban nem védte őket eléggé a médiától. A médiát és a monarchiát is megvádolta, hogy megpróbálják besározni a feleségét, Meghan Markle-t.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020. március 7-én a londoni Royal Albert Hallban Forrás: AFP/Simon Dawson

Harry azt mondta, hogy mennyire meg volt rémülve, amikor feleségének öngyilkossági gondolatai voltak hat hónapos terhesen.

- mondta Harry a műsorban, továbbá megemlítette még a szerinte az Egyesült Királyságban jelen lévő rasszizmust is, amelyet Meghan tapasztalt ottlétekor. (Azaz, újabb "hercegi" gesztus a szélsőbaloldalnak.) Harry hozzátette, anyja, Diana hercegné is áldozatául esett ennek, mivel Dodi Al Fayed, akivel Diana volt együtt, nem fehér európai férfi volt.

Harry arról is beszélt, hogy azért hagyták el az Egyesült Királyságot, mert attól félt, hogy elveszíti feleségét és gyereküket is.

A Buckingham-palota eddig még nem reagált az elhangzott vádakra. Azonban a királyi családhoz közelálló források úgy látják, hogy senki sem érti, mit akar Harry elérni a család számára egyre ellenségesebb nyilatkozataival - írja a lap.

Közben a Daily Mail szerint Károly herceget, Harry és Vilmos apja, nagyon bántja a kisebbik fia viselkedése. A lap szerint Károly tehetetlennek érzi magát, és a kapcsolata Harryvel mélyponton van. A walesi hercegnek legjobban az fáj, hogy a fia gonosznak állítja be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!