Nyolc szomszéd közel 100 millió forintot nyert Angliában

Márciusi pénzhoroszkóp – Nagy bukások és óriási felemelkedések nyeremény
Vágólapra másolva!
Nyolc szomszéd összesen 240 ezer fontot nyert egy lottójátékon egy walesi kisvárosban. Egy nagy utcabállal akarják majd megünnepelni a nyereményt.
Vágólapra másolva!

Összesen 240 ezer fontot, vagyis közel száz millió forintnak megfelelő összeget nyert el nyolc szomszéd a walesi New Tredegar városban - írja a Mirror. A People's Postcode Lottery nevű játék havonta tíz fontba kerül, és a játékosok az irányítószámaikkal játszanak. Akinek kihúzzák az irányítószámát, az 30 ezer fonttal lesz gazdagabb.

Az áprilisi sorsoláson a walesi kisváros egyik irányítószáma lett a befutó, ahol összesen nyolc család örülhet a nyereménynek. A szerencsések a cikk szerint

egy nagy utcabállal tervezik megünnepelni a nyereményt.

A győztesek között van többek között az 53 éves Gareth Walbeoff is, akinek januárban halt meg az apja koronavírusban. A férfi azt tervezi, hogy a nyereményéből befizeti az unokatestvére gyerekeit egy nyaralásra. Az ápolóként dolgozó Tina Watkinsnak is már vannak tervei a pénzzel, a lapnak azt mondta, hogy szeretné befejezni a lakása felújítását, és a fiának akar venni egy autót.

A People's Postcode Lottery nagykövete, Danyl Johnson gratulált a győztesnek. Johnson azt is elmondta, hogy

és nagyon örült, hogy megoszthatta velük a nagyszerű hírt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről