A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Andrej Babis: Tényleg ilyen Európát akarunk?

BABIS, Andrej
Andrej Babis, cseh miniszterelnök.
Vágólapra másolva!
Ahogy arról mi is folyamatosan beszámolunk a mai napon elkezdődött a Budapesti Demográfiai Csúcs, amelynek kapcsán hazánkba érkezett Andrej Babis, cseh miniszterelnök, aki a Mandinernek adott interjúban közölte a bevándorlás nem megoldás az egyre öregedőbb Európa válságára.
Vágólapra másolva!

Az interjúban a Budapesti Demográfiai Csúcsról elmondta,

Andrej Babis (korábbi felvétel) Forrás: MTI/EPA/Christian Bruna

A politikus üdvözölte hazánk családtámogatási rendszerét, amely saját könyve megírásához is fontos inspirációs forrást, támpontot jelentett, és hozzátette:

A cseh családtámogatási rendszer hasonló elveken nyugszik, mint a hazai: azaz az állam mindent megtesz a gyermekes családok megsegítéséért, ösztönzi a fiatalokat, hogy minnél hamarabb vállaljanak gyermeket, és elutasítja az uniós politika azon nyomását, hogy bevándorlással oldják meg a demográfiai krízist.

Babis szerint

A cseh kormányfő egyetért azzal is, hogy teljesen természetes, hogy a kiskorúak szexuális nevelése a családra, mint a legintimebb, gyermeket a legszűkebb értelemben körülvevő körre tartozik. Babis éppen ezért nem is volt hajlandó aláírásával támogatni azt a petíciót, amelyet több tagállam is aláírt hazánk gyemekvédelmi törvénye ellen. A politikus kijelentette, hogy

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!