A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb óriási, pusztító vihar közeledik az Egyesült Királyság felé

barra
Vágólapra másolva!
A Barra nevű vihar jelenleg is Írország felé tart, és a mai nap folyamán az Egyesült Királyságot is elérheti, az előrejelzések szerint eső, hó és akár 130 km/órás szél is sújthatja a térséget. A brit Országos Meterológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki a vihar várható pusztítás miatt.
Vágólapra másolva!

Több ezer ember él még mindig áram nélkül az Arwen vihar pusztítása után, amely 10 nappal ezelőtt több mint egymillió háztartásban szüntette meg az áramellátást - és a Barra még több fennakadást okozhat - írta meg a Sky.

Nyugat- és Dél-Írország egyes részein vörös riasztás van érvényben, Angliában, Walesben és Észak-Írországban pedig sárga figyelmeztetés van érvényben a várható erős szél miatt.

Skócia déli és nyugati részére sárga figyelmeztetés adtak ki havazás miatt.

Az ír rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy kerüljék a felesleges utazásokat, maradjanak távol a tengerparti területektől, és fokozott figyelmet fordítsanak a biztonságukra, ha mégis el kell hagyniuk otthonaikat.

Az Egyesült Királyság nagy részét várhatóan éjfélig éri el a vihar, egyes helyeken a széllökések ereje, akár a 130 km/órát is elérheti.

Boris Johnson brit miniszterelnök biztosítékokat kért arra vonatkozóan, hogy az energiaellátó vállalatok lépéseket tesznek a Barra hatásainak korlátozására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!