A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Petry Zsolt kirúgásáról kérdezte az európai baloldali politikusokat Szijjártó Péter

SZIJJÁRTÓ Péter
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter.
Vágólapra másolva!
Most hol vagytok? Mikor fogtok tiltakozni? Mikor indítotok, és milyen cikkely szerinti eljárást? - tette fel a kérdést Szijjártó Péter "a véleménynyilvánítás szabadsága témájában mások gátlástalan kioktatására szakosodott liberális európai politikusnak" Petry Zsolt kirúgásával kapcsolatban. A kapusedző egy interjúban fejtette ki a véleményét a migrációról és a családról, ezért kellett távoznia német klubjától.
Vágólapra másolva!

– Németországban kirúgtak a munkahelyéről egy embert, mert elmondta a véleményét. Migrációról és családról - írta a közösségi oldalán Szijjártó Péter, utalva Petry Zsolt esetére. A Hertha kapusedzőjeként dolgozó szakembert azután küldte el a német klub, hogy Petry egy interjúban kifejtette a véleményét.

– Kedves Vera Jourová, Didier Reynders, Frans Timmermans, Judith Sargentini és minden, a véleménynyilvánítás szabadsága témájában mások gátlástalan kioktatására szakosodott liberális európai politikus!

– tette fel a kérdést bejegyzésében Szijjártó Péter.

Korábban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az üggyel kapcsolatban azt írta egy Facebook-bejegyzésben, hogy ki kell állni Petry Zsolt mellett!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!