Agresszív stílusban háborúról beszélt Gyurcsány, sokadszorra bizonyította, ő a baloldal vezetője

DOBREV Klára; GYURCSÁNY Ferenc ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása mikrofon MŰSZAKI ESZKÖZ politikus politikus házastársa szavaz szavazás SZEMÉLY TÁRGY
Budapest, 2019. október 13. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és felesége, Dobrev Klára, a DK európai parlamenti (EP) képviselője, az EP alelnöke nyilatkozik a sajtó munkatársainak, miután leadták szavazatukat az önkormányzati választáson a II. kerületi Áldás Utcai Általános Iskolában kialakított 5-ös számú szavazókörben 2019. október 13-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Nagygyűlésnek nevezett rendezvényt tartott a Gyurcsány-család, aminek az volt az egyedüli célja, hogy ezredszerre is tudatosítsák a baloldallal és voltaképpen az egész országgal: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője. Az agresszív, durva hangnem, ahogy a bukott miniszterelnök beszélt, az erőszakos stílus, a háborúval való fenyegetőzés is bizonyította: nagy szükség van a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióra. Ne felejtsük el: a Gyurcsány-show-n, azaz az előválasztási komédián régi beosztottja, Karácsony Gergely Gyurcsány jelöltje. És ahogy közel 20 éve mindig, Karácsony most is bármit megtenne főnökének.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány a gyűlésen főnökként megdicsérte a többi baloldali pártot, mert "megértették, hogy együtt kell működni, amihez sok pofon kellett." Érthetően dicsérte őket, hiszen valamennyien felszámolták magukat, hogy Gyurcsány irányítása alatt próbálkozzanak a következő választáson. A sok pofon is kétértelmű, olyan gyurcsányosan kétértelmű: egyrészt utalás a baloldal sorozatos vereségeire, de arra is, hogy addig terrorizálta - átvitt értelemben pofozta őket -, ameddig fülüket-farkukat behúzva Gyurcsány mögé álltak.

Azon kívül, hogy szidta a kormánypártokat, reagált arra, hogy Kocsis Máté bejelentette: szeptember elsejétől petíciót indít a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel.

Gyurcsány Ferenc és felesége Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Egy-két zagyva mondat után azt mondta saját embereinek, hogy "ne féljenek attól, hogy háborúba kell menni".

Háborút akar tehát Gyurcsány Ferenc.

A felesége feladata az volt, hogy hűségesküt tegyen Brüsszelnek, a show főszereplője persze Gyurcsány maga volt.

Aki háborút akar.

Ha valamikor, akkor most végképp nagyon fontos a Fidesz petíciója. Stop Gyurcsány, és persze Stop az általa kiválasztott jelölt, Karácsony.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!