Legalább 14 évre börtönbe kerül egy németországi pedofil

hacker hackelés számítógép laptop darknet
Pusztító erejű túlterheléses támadások voltak az idén
Vágólapra másolva!
Az utóbbi évek egyik legnagyobb szabású pedofil bűncselekmény-sorozatának több vádlottját is elítélték kedden Németországban. Az ügy fővádlottját a büntetés letöltése után sem engedik szabadon, nehogy újabb gyerekeknek ártson.
Vágólapra másolva!

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Münster Schrebergarten övezetében

egy 28 éves informatikus 29 esetben súlyos szexuális visszaéléseket követett el élettársa kisfia és más gyermekek ellen anyja kiskerti házában.

A férfit fővádlottként emiatt 14 év börtönre ítélte a münsteri bíróság.

Az anyját pedig azért ítélték el, mert tudta, hogy mit művelnek házában, mégsem tett semmit a bűncselekmények megakadályozásáért. Bűnpártolásért 5 évet kapott a 46 éves asszony.

Ahogy az ítéletből kiderül, a férfinak volt három társa is, akik tudatmódosító - úgynevezett K.O. - cseppekkel kábították el a gyerekeket, hogy aztán

napokon át folyamatosan bántalmazhassák őket szexuálisan.

Tetteikről felvételeket készítettek,

amelyeket az internet bűnözők körében közkedvelt részén, a darkneten terjesztettek.

Ha letelik a 14 év, akkor sem kerülhet szabadlábra a férfi, mivel a bíró szerint fennáll annak a veszélye, hogy újabb bűncselekményeket követne el, ezért a büntetése letöltése után határozatlan idejű szabadságvesztést jelentő, úgynevezett biztonsági őrizet vár rá.

Az elsőrendű vádlott bűntársait 10 év, 11 év hat hónap, illetve 12 év szabadságvesztésre ítélték.

Ők is biztonsági őrizetbe kerülnek büntetésük letöltése után.

Az elsőrendű vádlott 2019 tavaszán bukott le. A rendőrség 30 órányi videóanyagot talált az üggyel kapcsolatban lefoglalt adathordozókon. A felvételeken feltűnő bűnelkövetők utáni nyomozás még nem ért véget, legutóbb júniusban fogtak el egy újabb gyanúsítottat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!