A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pedofil szexuális bűnözőket enged gyerekek közelébe az LMBTQ-lobbi

Vágólapra másolva!
A baloldali, úgynevezett Drag Queen-életforma – korosztálytól függetlenül – kezd egyre inkább divatossá válni. A néhány éve még rétegműfajnak számító jelenség elterjedésének hátterében az is áll, hogy számos televíziós műsor, előadás és gyerekeknek szóló felolvasóest propagálja. Számos fiatal és gyerek éppen ezért mutat érdeklődést a drag-életforma irányában. Aggályos ugyanakkor, hogy a gyerekekkel foglalkozó – gyerekeknek előadásokat tartó – Drag Queenek között, mint kiderült, van szexuális bűnelkövető is, írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. 
Vágólapra másolva!

Egyre mindennaposabb Drag Queenek, azaz a hivalkodó és

túlzó módon nőnek öltözött, sminkelt férfiak megjelenése tévéműsorokban és gyermekeknek rendezett közösségi programokon.

Forrás: V4NA

Az LMBTQ-ideológiát közvetítő tévéműsorok nem mostanában kezdődtek, van olyan, amely már több mint egy évtizede fut és számos díjat is nyert – annak ellenére, hogy

sok esetben élő adásban mutatnak be Drag Queeneket obszcén helyzetben.

A műsorok egyik legismertebbje, a RuPaul's Drag Race vetélkedő például 2009 óta van műsoron az Egyesült Államokban, ma már a Netflix kínálatában is elérhető. Története során tizenkilenc Emmy-, három Reality Television- és három NewNowNext-díjat nyert.

Nem meglepő, hogy az intenzív kampány következtében egyre több gyerek és fiatal mutat érdeklődést a Drag Queenek által képviselt életforma irányában. Amint arról hírügynökségünk korábban beszámolt,

több gyermek éppen az ilyen személyeket bemutató, szerepeltető műsorok hatására „jött rá", hogy ő úgynevezett „Drag Kid".

RuPaul, a RuPaul's Drag Race házigazdája azonban

nem elégedett meg azzal, hogy népszerűvé vált műsorán keresztül a genderideológiát terjessze.

A műsor két új változatának ötletével állt elő: egy kifejezetten időseknek és egy kifejezetten gyerekeknek szóló Drag Race-sorozattal, így bővítve a célszemélyek körét. (Az egyébként bárki számára elérhető Drag Race-t nyelvezete, a meztelenséget és erőszakosabb jeleneteket is bemutató tartalma miatt jelenleg hivatalosan csak a 14 év feletti nézőknek ajánlják.)

Sorozatos gyermekbántalmazások

Mint az kiderült, a RuPaul's Drag Race nyertesei között volt olyan személy, aki

kiskorú rajongóit bántalmazta és zaklatta: Sharon Needles, győzelme után éveken át molesztálta egyik rajongóját.

Needles-t egy Annecy nevű kiskorú vádolta számos visszaéléssel. Elmondta, hogy 2013-ban egy közösségimédia-platformon keresztül került kapcsolatba a férfival. Egészen 2015 áprilisáig nyíltan beszélt a Drag Queennek öngyilkossági kísérleteiről, lelki problémáiról, Needles azonban

ahelyett, hogy megpróbálta volna lebeszélni őt ezekről, inkább tabletták bevételére, öngyilkosságra bátorította, azt bizonygatva neki, hogy az „szép".

Annecy azt állította, hogy

Needles (polgári nevén Aaron Coady) fizikailag és szexuálisan is bántalmazta őt. Beszélt arról is, hogy egy másik Drag Race-győztes a nemi szervét mutogatta neki egy hajóút során.

Forrás: V4NA

Később több exrajongó beszámolt arról, hogy személyes találkozóik során Needles tapogatta őket, egyiküknek pedig étkezési zavarán viccelődött.

Molesztálók a gyermekprogramokon

Nagy port vert fel, amikor a MassResistance nevű pedofilellenes szülői aktivista csoport leleplezett egy szexuális bűnözőt, aki Drag Queenként vegyült el a gyerekek között: a Drag Queen Story Time program egyik önkénteseként meséket olvasott fel nekik.

A MassResistance egyik vezetője, Tracy Shannon szerint a több néven is működő „előadóművész" transznemű domina és prostituált is volt.

A pedofilellenes csoport egy olyan nyilvántartásban bukkant a férfira, amelyben a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélések elkövetőit listázzák. A MassResistance az eset után azt követelte, hogy minden gyermekekkel kapcsolatba kerülő önkéntesnek ellenőrizzék a hátterét és az előéletét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!