Kómába esett a kebabtól, majd meghalt a 27 éves influencer

Arisara Karbdecho
Vágólapra másolva!
A közösségi média egyik legfelkapottabb influencere, a 27 éves Arisara Karbdecho meghalt, miután kómába esett egy néhány hónapja egy kebab miatt. A lányt hétfőig mesterséges kómában tartották.
Vágólapra másolva!

A thai modell és a közösségi média sztárja márciusban került kórházba egy szokatlan fulladást követően. Rohanva ette meg a disznóhúsból készült kebabos rizses vacsoráját, ami hirtelen a torkán akadt - írja a Mirror.

Arisara június 6-án halt meg, néhány hónappal azután, hogy a fulladást követően kómába esett.

A néhai sztár édesanyja, Supicha elmondta, hogy lánya mindig elfoglalt volt, rohanás közben fogyasztotta azt az ételt is, ami a fulladását okozta.

Arisarát – ismertebb nevén Alicebambam – kórházba szállították, de az orvosok szerint kilenc percen múlott az élete, a lány agya ugyanis már túl sok oxigént vesztett ez alatt az idő alatt.

Az influencer mesterséges kómában volt, amíg hétfőn meg nem erősítették a halálát.

Arisara barátja, Sirikanda Chaiburut elárulta, hogy június 11-én lesz a temetés.

- mondta a néhai sztár barátja a halála után.

Arisara gyászoló édesanyja nyilatkozott lánya halála után, felhívta a tinédzserek figyelmét arra, hogy vigyázzanak az egészségükre.

Arisarának több mint kétmillió követője volt a Facebookon és az Instagramon. Arról vát ismertté, hogy 22 napon belül fogyott hét kilogrammot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről