Szexuálisan zaklatott egy nőt a párizsi vidámpark cirkuszi bohóca a szellemvasúton

Vágólapra másolva!
Egyre bővül Franciaországban a no-go zónák sora. A Párizstól északnyugatra fekvő Saint-Germain-en-Laye település vándorcirkuszának szellemvasútján, a sötét labirintusban haladó vonaton zaklattak szexuálisan egy fiatal francia nőt.  
Vágólapra másolva!

Az elkövető egy cirkuszi bohócnak öltöztetett algériai migráns volt, akinek a feladata az lett volna, hogy az elhaladó szerelvényen – a távolból – riogassa a rémisztő szórakozásra vágyó fiatalokat.

Az algériai születésű, 27 éves Bachir S. azonban az ijesztgetésnek a munkaköri leírásában nem szereplő módjával látta el szellemvasutas munkáját:

a sötétben egy francia lány közelébe férkőzött, majd állhatatosan simogatni kezdte az utas bal mellét.

Miután a szellemvasút kiért az alagútból, a lány azonnal panaszt tett a "bohóc" ellen, azonban a migráns hangosan kigúnyolta feljelentőjét, a cirkusz vezetése pedig védelmébe vette az alkalmazottat.

A család ezért a mobil vidámpark helyszínére kirendelt rendőrökhöz fordult segítségért, az áldozat egyik lánytestvére pedig tanúskodott a történtekről.

A rendőrség letartóztatta a bohócot alakító migránst, és vizsgálatot indított az ügyben.

Az esetről beszámoló francia internetes portál, a Valeurs Actuelles egyik olvasója előrelépésnek nevezte, hogy a francia rendvédelem már hajlandó legalább az elkövető keresztnevét nyilvánosságra hozni. Egy másik kommentelő pedig azt közölte, hogy

szinte publikálni sem kellett volna az elkövető származását, annyira egyértelmű már rég.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről