Hősként ünneplik a fiatal férfit, aki lelőtt egy fegyveres ámokfutót Indianában - videó

Vágólapra másolva!
Egy puskával és több tárnyi lőszerrel lépett be egy indianai bevásárlóközpontba vasárnap este egy férfi, majd tüzet nyitott az ott tartózkodókra. Két embert megölt, kettőt megsebesített, amikor egy 22 éves férfi lelőtte. A fiatal férfit most hősként ünneplik, mint a hatóságok mondták, ezzel több ember életét mentette meg - írta az AP News. 
Vágólapra másolva!

Három embert meghalt, ketten megsebesültek vasárnap este egy indianai bevásárlóközpontban, miután egy puskás férfi tüzet nyitott az egyik ételudvarban, majd egy fegyveres civil lelőtte őt - közölte a rendőrség.

A halották nemét és életkorát a rendőrség nem közölte, a sebesültekről annyit mondott Jim Ison, a greenwoodi rendőrség vezetője, hogy több nőt eltalált a lövöldöző,

közöttük egy 12 éves kislányt is, akit kórházba szállítottak, az állapota stabil.

A 22 éves férfit most hősként ünneplik, mert azzal, hogy lelőtte a fegyverest, többeket megmentett - közölte a rendőrség. Róla annyit tudni, hogy a közeli Bartholomew megyéből származik, és a fegyvert engedéllyel tartotta.

A rendőrség elmondta azt is, hogy lefoglaltak egy gyanús hátizsákot, amely az egyik mosdóban volt az ételudvar közelében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!