Egy hónap után jelentkezett egy 9 milliárd forintos lottónyereményért a nyertes német férfi

lottó, lottónyeremény, szerencsejáték
Portrait of crazy funky funny oold bearded man hipster in green eyeglasses eyewear look up at money falling scream great win lottery wear leopard stylish shirt isolated over yellow background
Vágólapra másolva!
Hatalmas nyereménnyel, egészen pontosan 23,2 millió euróval (9,2 milliárd forint) lett gazdagabb egy potsdami német férfi, miután megnyerte a lottón a főnyereményt. A szerencsés nyertes először elgondolkozott, hogy felvegye-e a gigantikus összeget, de végül egy hónap után jelentkezett az összegért. 
Vágólapra másolva!

Egy hónap után jelentkezett a 23,2 millió eurós lottónyereményért egy potsdami német férfi - írja a Bild.

A nyertes elmondása szerint miután megtudta, hogy övé a főnyeremény egy ideig habozott, hogy

tényleg akar-e ilyen mértékű változást az életébe, de végül kedden a német lottótársaság bejelentette, hogy a potsdami nyertes jelentkezett a csillagászati összegért.

23,2 millió eurós lottónyeremény nyertese egy ideig nem volt biztos benne, hogy felveszi a csillagászati nyereményt. A kép illusztráció! Forrás: Roman Samborskyi/Shutterstock

A névtelenül nyilatkozó szerencsés férfi szerint az elmúlt időszakban gyakorlatilag sokkos állapotban volt. Elmondta, hogy egy hónappal ezelőtt a sorsolást megelőző napon 17 eurót (kb. 6 ezer forint) költött lottóra, a sorsolás szombati napján pedig a médiából értesült, hogy kihúzták a számait.

Hazaérve megkereste a szelvényt és nem hitt a szemének.

A férfi által most elvitt összeg a második legmagasabb a német Land Brandenburg lottótársaság történetében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről