A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghalt egy brit nő, aki elektromos robogójával zuhant le egy meredek útról

Bastei, szikla, homokszikla, képződmény, kilátó, természeti, sziklatorony, Szász Svájc, Németország, Nemzeti, park
13 April 2022, Saxony, Lohmen: The Wehlstein rocks in the Bastei area in the Elbe Sandstone Mountains in Saxon Switzerland. The Bastei rock formation is one of the most visited tourist attractions in the Saxon Switzerland National Park. Photo: Patrick Pleul/dpa (Photo by PATRICK PLEUL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tisztázottak annak a balesetnek a körülményei, melyben egy 58 éves brit nő meghalt, 8 éves unokája pedig megsérült, mikor elektromos robogójukon egy spanyolországi park területén haladtak át.
Vágólapra másolva!

A spanyol El Periodico napilap arról ír, hogy nő a Serra Gelada természetvédelmi park területén, Benidorm város közelében haladt át egy lejtős szakaszon, amikor ezidáig ismeretlen okból, robogójával áthajtott egy az útvonalat határoló sziklás peremen, és a mélybe zuhant, egy különösen nehezen megközelíthető helyen.

A brit nő meghalt, unokája megsérült.

A képen a mentésben résztvevő túzoltók ereszkednek le a mélységbe:

Az már kiderült, hogy nem egyedül voltak, a Sky News szerint egy ugyanolyan elektromos robogón követte őket a nő ismerőse, aki megpróbált nekik segítséget nyújtani, de végül maga is sérüléseket szenvedett.

A helyi rendőrség vizsgálatot indított a baleset okainak megállapítására, és hogy kiderüljön, a mélybe zuhant jármű műszaki állapota mindenben megfelelt-e az előírásoknak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!