A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Felébredt a férfi, aki 20 ezer méhcsípés után esett kómába

Beekeepers Farm Honey In Indonesia NurPhoto General news March 7 2022 7th March 2022 Bogor - Indonesia Honeycomb Western honey bees Apis Mellifera West Java hive apiary Bogor March Pollinator Insect Horizontal HONEY PHOTO BEEHIVE
A hive of Western honey bees (Apis Mellifera) are seen at an apiary in Bogor, West Java, Indonesia on March 7, 2022. (Photo by Adriana Adie/NurPhoto) (Photo by Adriana Adie / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
20 ezer méhcsípést szenvedett el egy amerikai férfi - íraj a Metro.
Vágólapra másolva!

Egy ohiói férfit, a 20 éves Austin Bellamyt szombaton csípték meg a méhek, mikor egy barátjának segített. Egy citrom fát ritkított amikor véletlenül belevágott egy afrikanizált méhek fészkébe is, amire azok megtámadták.

Nem tudott magától eljönni, a barátja sem tudott neki segítani, mert ellepték a méhek, végül a tűzoltók tudták biztonságosan lehozni a fáról.

Azonnal kórházba szálították, ahol lélegeztetőgépre kellett kapcsolni, mert nem jutott elegendő oxigénhez a csípések miatt.

Több mint 30 méhet lenyelt, ezek belülről is összecsípték.

Édesanyja csütörtökön közölte, hogy a fiú szerda este felébredt a kómából, és várhatóan teljesen fel fog épülni. Még nem tud magabiztosan járni, és a teste tele van duzzanatokkal, de az állapota folyamatosan javul.

(A címlapi kép illusztráció!)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!