Itt van Putyin üzenete az ukránoknak

HORIZONTAL diplomacy Square Russian Prime Minister Dmitry Medvedev speaks during a panel discussion at the second day of the 52nd Munich Security Conference (MSC) in Munich, southern Germany, on February 13, 2016. / AFP / Christof STACHE
Dmitrij Medvegyev, orosz kormányfő.
Vágólapra másolva!
Dimitrij Medvegyev reagált Volodimir Zelenszkij elutasítására, hogy nem hajlandó tárgyalni Oroszországgal, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese kijelentette, hogy Oroszország teljes kapitulációt fog követelni Kijevtől.
Vágólapra másolva!

Oroszország jelenlegi követelési apróságnak fognak tűnni a jövőbeli követelésekhez képest. Így reagált Dmitrij Medvegyev, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese az ukrán vezető szavaira, miszerint az ukrán államfő elzárkózik a tárgyalásoktól - írja a Lenta.ru.

Zelenszkij azt mondta, hogy nem fog párbeszédet folytatni azokkal, akik ultimátumokat adnak.

Dmitrij Medvegyev, orosz kormányfő Forrás: AFP//Christof Stache

A Biztonsági Tanács elnökhelyettese Kijev teljes kapitulációját követeli Oroszország feltételei szerint.

Az orosz és az ukrán delegáció legutóbbi személyes tárgyalására március 29-én került sor az isztambuli Dolmabahce palotában.

A találkozót követően az orosz küldöttség egyik tagja, Vlagyimir Medinszkij elmondta, hogy a tárgyalások lehetővé tették Oroszország számára, hogy megerősítést kapjon, hogy Ukrajna fenntartja NATO-tagsági szándékát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről