A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tévedésből meggyilkoltak egy férfit a saját esküvőjén Mexikóban

Vágólapra másolva!
Még szólt az esküvői zene, amikor Marco Antonio Rosales és újdonsült felesége kisétáltak a templomból az észak-mexikói Caborca városában, Sonora államban. Már néhány lépésre megközelítették autójukat családtagjaik és barátaik kíséretében, amikor ismeretlenek tüzet nyitottak és megölték a friss házas férfit.
Vágólapra másolva!

Egyelőre az esettel kapcsolatban a nyomozás folyamatban van, nem világos, hogy a gyilkosságnak köze van-e a szervezett bűnözéshez, de a városban számos befolyásos bűnözői csoport működik - írja a Vice.

A meggyilkolt férj nővére, akit Michelle Adriana néven azonosítottak, az incidens során golyót kapott a hátába, de túl van az életveszélyen, és még aznap este kiengedték a kórházból.

A 32 éves Rosales eredetileg Durangóból származott, de a hírek szerint leendő feleségével Jaliscóban élt. A férfi mérnök-infornatikusként dolgozott, az esküvőre a leendő feleségével Caborcába utaztak, mivel a menyasszony családja ott élt.

A mexikói hatóságok szerint a férfit valószínűleg tévedésből ölték meg, mivel az eredeti célszemély szintén abban az időben tartotta az esküvőjét egy közeli városban.

Ugyanazon az éjszakán egy másik férfit is kórházba szállítottak, miután a hatóságok szerint őt is megpróbálták megölni az esküvőjén egy közeli város templománál, több lövés is eltalálta.

A másik támadásban megsérült férfi állapotáról és személyazonosságáról nem közölt információt a mexikói rendőrség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!