A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Segítséget hívott exférje miatt a rémült nő, a segélyhívó munkatársa már csak a haláltusáját hallotta

Domestic violence Abuse Adult Aggression Beautiful Behavior Black Eye Bruise Bullying Conflict Cruel Crying Depression Despair Facial Expression Fear Female Help Human Face Human Hand Husband Kidnapping Men One Person Pain People Physical Pressure Portrai
Mature woman sitting on the bed is scared of a man. Woman is victim of domestic violence and abuse.
Vágólapra másolva!
Exférje zaklatása és fenyegetése miatt hívta a 911-et egy nő a texasi Dallastól mintegy 30 kilométerre fekvő kisvárosban, Lewisville-ben.
Vágólapra másolva!

A nő nem tudott szabadulni korábbi párjától, akivel egy parkolóban került vitába. A rémült nő elmondta a diszpécsernek, hogy a házassága nemrég ért véget, a volt férje viszont azóta is folymatosan megkeseríti az életét.

A folyamatirányító hallotta, hogy a vonal másik végén dulakodnak, pár másodperc múlva azonban pisztolylövések dördültek el, majd a hívás megszakadt.

Nem sokkal később ismét megszólalt a telefon. Egy harmadik ember tett bejelentést, miszerint Lewisville-ben egy parkolóban lelőttek valakit. A diszpécser rögtön tudta, hogy a nemrég még vonalban volt nő az áldozat - írja a Mertro-ra hivatkozva a Bors.

A rendőrök és a mentők a gyilkosság helyszínén két vérző testet is találtak a földön. Miután ugyanis a férfi kivégezte exfeleségét, öngyilkos lett. Mindkettejüket kórházba szállították, de az életüket nem tudták megmenteni.

A címlapi kép illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!