Itt az elképesztő orosz bejelentés a szankciókról

Russia Zakharova Briefing Horizontal
8221673 22.06.2022 In this handout photo released by the Russian Foreign Ministry, Russian Foreign Ministry’s spokeswoman Maria Zakharova attends her weekly briefing in Moscow, Russia. Editorial use only, no archive, no commercial use. Russian Foreign Ministry (Photo by Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Oroszország elleni új szankciók bevezetése magának az Európai Uniónak is ártani fog - közölte Maria Zakharova az orosz külügyminisztérium szóvivője.
Vágólapra másolva!

Maria Zakharova szerint az Európai Unió vezetői képtelenek kilépni az Oroszország elleni újabb és újabb szankciók bevezetésének az ördögi köréből és felismerni, hogy az összes oroszellenes szankció és a nyomásgyakorlás politikája hiábavaló - írja az iz.ru.

- jegyzi meg Zakharova.

Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője. Forrás: Origo

Zakharova szerint az EU vezetésének meggondolatlan lépései miatt az európai országok lakói már most is szembesülnek az áramhiánnyal és az egekbe szökő inflációval.

Az orosz műtrágyaexportőrökre vonatkozó kivételek Zakharova szerint jelzik, hogy az Európai Unió elismeri, hogy az Oroszországgal szembeni ilyen jellegű korlátozó intézkedések aláásnák a globális élelmezésbiztonságot, például blokkolva az orosz mezőgazdasági termékek harmadik országokba történő exportját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!