Orbán Viktor: Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben! - videó

VON DER LEYEN, Ursula; ORBÁN Viktor; MICHEL, Charles, Brüsszel, Miniszerelnöki sajtóiroda, ASEAN, Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetsége, 2022. 12. 14.
Brüsszel, 2022. december 14. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az uniós tagállamok és a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) tagállami vezetőinek csúcstalálkozója Brüsszelben 2022. december 14-én. A találkozón részt vett Orbán Viktor miniszterelnök (a középső sorban balról). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor az Európai Unió csúcstalálkozójáról jelentkezett csütörtökön egy videóban. A miniszterelnök a baloldali EP-képviselő korrupciós botrányáról is beszélt. 
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor elmondta, az a tény, hogy a baloldali EP-alelnököt, Eva Kailit korrupciós vádakkal letartóztatták, rányomta a bélyegét az EU-csúcsra is.

- mondta a miniszterelnök. Orbán Viktor azt is elmondta, sokak szerint a szálak a legmagasabb szintekig is elvezethetnek. A mai napon meghallgatták az EP elnökét, felszólították és kezdeményezték, hogy a brüsszeli korrupciós botrány mély és átfogó kivizsgálása történjen meg.

- tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!