Újabb, felkavaró részletek derültek ki a hongkongi modell brutális meggyilkolásáról

Abby Choi
Vágólapra másolva!
A fiatal nő múlt heti eltűnését követően a rendőrség megtalálta az áldozat maradványait egy lakás hűtőjében. A gyilkosság vádlottjai a modell exférje, egykori sógora, valamint az apósa, akiket a hatóságok óvadék nélkül vettek őrizetbe. 
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról korábban lapunk beszámolt, a sikeres fiatal modell, Abby Choi eltűnését követően a rendőrség megtalálta a nő maradványait egy lakás hűtőjében.

A testrészeken felül egy hússzeletelő, egy elektromos fűrész, valamint hajszálak, bordák és számos más emberi maradványok is voltak a helyszínen.

Az ügy nyomozásában történt fejlemény, hogy a testrészeken felül a rendőrök egy főzőedényben megtalálták az áldozat koponyáját is, aminek jobb hátsó részén egy lyukat fedeztek fel, amely vélhetően a halálos ütéstől keletkezett - írja a Sky News.

A gyilkosságért a modell exférjét, egyik sógorát és apósát vádolják, akiket a hatóságok óvadék nélkül vettek őrizetbe.

A rendőrség úgy véli, a gyilkosságot kiváltó ok pénzügyi konfliktus lehetett, mert nem tudták eldönteni, hogy kinek a tulajdonában legyenek a több tízmilliárdos ingatlanok. A rendőrség szerint többen elégedetlenek voltak azzal, ahogyan Choi a pénzügyeit kezelte.

A hatóságok bizonyítékok után kutatnak egy szeméttelepen Abby Choi meggyilkolása után Forrás: NurPhoto via AFP/Vernon Yuen/NurPhoto/Vernon Yuen

A hátborzongató gyilkosság általános félelmet váltott ki a környékbeliektől tekintve, hogy Kína azon területét eddig kifejezetten biztonságosnak ítélték.

Az elkövetők tárgyalását a honkongi bíróság májusra halasztotta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!