A meggyilkolt kétéves magyar kisfiú vérét találták meg az anyja késén Olaszországban

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Megtalálták az anyja által Olaszországban meggyilkolt kétéves kisfiú vérét a nő táskájában lévő késen. Ez derült ki a volt pornószínésznő elleni büntetőper tegnapi tárgyalásán a perugiai bíróságon. Bradács Katalin a személyes holmiját követelte.
Vágólapra másolva!

Bradács Katalin és volt élettársa, Juhász Norbert kapcsolata még a közös gyermekük születése előtt megromlott - írja a Bors.

A kis Alexet a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el, de az anya nem kívánta átadni a férfinek, inkább Olaszországba szökött a kétéves gyermekkel.

Mivel a sztriptíztáncosként és pornószínészként is tevékenykedő nőnek volt kint kapcsolatrendszere, az ismerősei segítségével próbált először boldogulni.

Néhány napra kapott is szállást a kisfiával, de aztán mennie kellett.

Több napos bolyongás után Katalin a gyermekét halálra késelte, majd a holttestet egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára fektette.

A gyilkossági ügyet a perugiai bíróságon tárgyalják. A szerdai napon azokat a csendőröket hallgatták meg, akik Katalin brutális tette után intézkedtek. A beszámolójuk szerint Bradács a késelés után átöltözött.

A kisgyermek vérének nyomait az ingen is megtalálták, mint ahogy a gyilkossá vált anya pénztárgép alá dugott táskájában elrejtett kés pengéjén is.

Massimiliano Scaringella, a kisfiát gyászoló apa jogi képviselője a Borsnak elmondta: a nőtől két mobiltelefont is lefoglaltak.

Kiderült, hogy a készülékeket megrongálták, az egyiket egy éles tárggyal, a másikat vízbe merítették

A hölgy a tárgyaláson végig azon aggódott, hogy mikor kapja vissza a rendőrség által leltárba vett személyes ingóságait.

A következő tárgyalást február 13-ra tűzték ki. A tervek szerint akkor befejezik a tanúk meghallgatását.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!