Giorgia Meloni: A genderideológia első áldozatai a nők

Vágólapra másolva!
A nőket nevezte a genderideológia első áldozatainak az olasz miniszterelnök a Grazia olasz női hetilapnak adott interjúban, mely az újság csütörtöki megjelenése előtt már szerdán nyilvánosságra került.
Vágólapra másolva!

Giorgia Meloni véleménye szerint ma mindenki tetszése szerint nőnek nyilváníthatja magát, és ez a nők kárára van. Ezzel egy időben a női test, a női lét lényege, a nők képviselte különbségek eltörlésén folyik a munkálkodás.

A nők a genderideológia első számú áldozatai, és ezt sok feminista is így látja

- jelentette ki. Fontos, hogy a gyermeknek anyja és apja legyen - mondta a kormányfő. Az egyik legismertebb női hetilapnak számító Grazia a nemzetközi nőnap alkalmából készített interjút a kormányfővel, a megjelenést csütörtökre tervezték, de a beszélgetés korábban nyilvánosságra került.

Az abortusszal kapcsolatban Giorgia Meloni azt tanácsolta a terhességmegszakítást mérlegelő nőknek, hogy ne tagadják meg maguktól gyermekük felnevelése örömét, és higgyenek abban: "az állam képes minden szükséges eszközt megadni" ahhoz, hogy a legjobb körülmények között hozzák világra utódukat. Meloni a béranyaságot a harmadik évezred rabszolgaságának nevezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!