Börtönbe kerülhet egy brit nő, aki azt hazudta, hogy csoportosan megerőszakolták

Vágólapra másolva!
Elítélhetnek egy 22 éves nőt az Egyesült Királyságban, amiért hamis tanúvallomása alapján börtönbe juttatot három férfit, azzal vádolva meg őket, hogy megerőszakolták.
Vágólapra másolva!

A nő azt állította, hogy három férfi megpróbálta őt megerőszakolni.

2020 májusában a Facebookon közzétette, hogy egy ázsiai banda áldozata lett, a sérüléseiről készült fotókat is megosztotta, amelyeket az ügyészség szerint kalapáccsal okoztak.

A nő állításai felháborodást keltettek és tiltakozáshoz vezettek szülővárosában, Barrow-in-Furness-ben. A 22 éves nő ellen idén januárban indítottak eljárást az igazságszolgáltatás megtévesztése miatt.

Az egyik férfi, akit megvádolt hétfőn a bíróságon azt mondta, hogy az ellene felhozott vádak földi pokollá tették az életét. Számtalan

Két héttel azután, hogy letartóztatták megpróbált öngyilkos lenni.

Tönkretették a vállalkozását és a családját.

A másik két férfit is erős rágalmazások és zaklatások érték - írja a Sky News. Egyikőjük házára felfestették, hogy erőszaktevő és betörték a ház ablakait. Miután vádat emeltek ellene 73 napot töltött börtönben egy szexuális bűnözővel egy cellában. Mentálisan minhárman megtörtek. A nőt kilenc olyan bűncselekmény miatt ítélhetik el kedden.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!