Egy rekesz sörért adta el 14 éves lányát egy kézdivásárhelyi férfi

Vágólapra másolva!
Egy 14 éves kézdivásárhelyi kislányt apja több férfinak "eladta". Ötven lej készpénzt és egy láda sört kapott érte. A kiskorúnak azonban sikerült elmenekülnie és panaszt tennie, de a rendőrség állítólag nem reagált a beadványára. Most elítélték a bűnösöket – írja a maszol.ro.
Vágólapra másolva!

A Kovászna Megyei Törvényszék három vádlottat ítélt el az ügyben. A lány apja és két „kliense" 12, illetve 9 év börtönt kapott gyermekkereskedelemért és nemi erőszakért.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Két rendőrtisztet is elítéltek, minek után kiderült, a kislány hiába jelentette be az esetet, nem foglalkoztak vele.

Az ügyészek vádja szerint az egyik rendőr meghamisította az ügy aktájában szereplő dokumentumokat, és megpróbálta eltussolni a bűncselekményt.

A bíróság indoklásából kiderül, hogy Victor G. (55) 2018 óta legalább három férfinak adta beleegyezését ahhoz, hogy kiskorú lánya együtt éljen velük, és minden alkalommal különböző mennyiségű alkoholt kapott cserébe, egyiküktől mindössze 50 lejt és egy láda sört vett át a lányáért cserében – olvasható a Maszol hírportál cikkében.

A nyomozás két férfira összpontosított, akikkel a kiskorú hosszú ideig volt kénytelen együtt élni, és rabszolgasorshoz hasonló visszaéléseknek volt kitéve.

A felnőtt férfiak erőszakkal vitték otthonukba a fiatal lányt, többször késsel fenyegették és megerőszakolták, megverték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről