Menet közben kigyulladt egy pakisztáni vonat, két ember meghalt - videó

Pakisztán, vonat, tűz,
Scouts move the remains of a victim following an overnight fire in a carriage of the Karachi Express passenger train near Sukkur, some 450 km north of the port city of Karachi on April 27, 2023. - At least seven people, including five of a family, died when a vagon of a passanger train caught fire in southern Pakistan overnight, an offical on April 27 said. (Photo by Shahid ALI / AFP)
Vágólapra másolva!
Menet közben kigyulladt egy vonat Pakisztánban. Komal Rashid vasúti szóvivő elmondta, hogy a vonat Khairpurban gyulladt ki. A lángok a vonat több kocsijára is átterjedtek – írja az ABC News.
Vágólapra másolva!

A televíziós felvételeken látható volt, hogy a Karacsiból a keleti Lahore városába tartó vonat több kocsija is kigyullad.

Pakisztánban a szegény utasok gyakran saját kis gáztűzhelyeket visznek magukkal a vonatokra, hogy megfőzzék az ételt, annak ellenére, hogy a szabályok tiltják ezt. A túlzsúfolt vonatokon gyakran figyelmen kívül hagyják a biztonsági előírásokat.

A pakisztáni vonatbalesetek gyakran a rossz vasúti infrastruktúra és a hatósági hanyagság következményei.

2019-ben legalább 74 utas meghalt és több tucatnyian megsérültek egy vonattűzben, amelyet egy főzőgáztűzhely felrobbanása okozott a keleti Pandzsáb tartományban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről