A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rémisztő dolgot talált egy nő az Airbnb szállásán - videó

Airbnb
Vágólapra másolva!
Félelmetes dologra bukkant a fürdőszobában egy nő az Airbnb-s lakásban, amit barátnőivel együtt bérelt ki egy születésnapra. A Kennedy nevű nő a Tiktok-ra feltöltött videójában elmondta, hogy 15-en voltak lányok egy házban, ahol egyik barátja harmincadik születésnapját ünnepelték meg - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A hölgy elmondta, hogy egyik barátnője közölte vele: lehet, hogy paranoiás, de azt érzi, mintha be lenne kamerázva a ház. A többiek kinevették, és nem hittek neki, de ez nem riasztotta őt vissza abban, hogy zseblámpát ragadjon és végignézze vele a lakás minden egyes rejtett kis zugát.

Végül megtalálta a kamerát a fürdőszobában, ami egyenesen a zuhanyra volt ráirányítva.

Kiderült, a kamerát egy nem működő konnektoraljzatban rejtették el. Kennedy elárulta, hogy a történtek után azonnal értesítették a rendőrséget, illetve kiköltöztek a lakásból, ahol előtte már egy éjszakát töltöttek, valamint zuhanyoztak is.

A történtekre az Airbnb is reagált. Közleményükben úgy fogalmaztak, hogy tiltják a rejtett kamerákat a cégen keresztül kiadott lakásokban, valamint vizsgálatot indítanak az eset miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!