A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fegyveres ámokfutást rendezett egy 13 éves fiú Floridában, egy rendőrt lesből lelőtt

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Fegyveres összetűzést követően egy 13 éves fiú lábon lőtte az egyik őt üldöző rendőrt Florida államban, az Egyesült Államokban hely idő szerint szerda este. Az üldőzés során később a fiatal fiút is meglőtték.
Vágólapra másolva!

Az amerikai hatóságok közlése szerint a floridai Lakelandben helyi idő szerint szerda este a rendőröket egy lövöldözéshez riasztották egy helyi parkhoz, a bejelentés szerint egy autóból adtak le lövéseket.

A helyszínre kiérkező Jamie Smith járőr kiszúrta a gyanúsított járművét és üldözőbe vette, de a három utas kiugrott és menekülésbe kezdett.

A rendőr észrevette, hogy egyiküknél fegyver van és megállásra szólította fel, de a 13 éves fiú ennek nem tett eleget és tovább menekült. Smith tovább üldözte, de az egyik sarkon befordulva a tini lesben várta és lábon lőtte őt. A járőr viszonozta a tüzet és erősítést hívott, majd folytatta az üldözést.

A sérült Smith nem tudta tartani a tempót a fiúval, de az erősítésként kiérkező társainak sikerült a nyomára bukkanni.

Ekkor a gyanúsított velük is tűzharcba keveredett és őt is eltalálták.

A lövöldöző 13 éves tinédzsernek már korábban is volt dolga a rendőrséggel, autókat tört fel és illegális lőfegyver birtoklás miatt került a hatóságok célkeresztjébe.

A hatóságok jelenleg mérlegelik,hogy felnőttként emeljenek-e vádat ellene.

A lövöldözésben megsérült rendőrt hamarosan kiengedik a kórházból, az ABC NEWS értesülései szerint a fegyveres ámukfutót is kórházba szállították, de állapota nem súlyos.

A fiún kívül az autóban ülő egyik embert később a rendőrség szintén letartóztatta.

A címlapi kép illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!