Sátánista banda tart rettegésben egy teljes falut

bárány, mező, bárány család, kis bárány, illusztráció
Texel cross ewe (female sheep) with twin lambs in Spring time. A tender moment between mum and baby. Texel is a breed of sheep. Yorkshire, England. Landscape, horizontal. Space for copy.
Vágólapra másolva!
Egy angliai falu lakói attól rettegnek, hogy újra azok a sátánista állatkínzók garázdálkodnak a környékükön, akik évekkel ezelőtt is jelentős pusztítást végeztek az állatállományukban. A helyi plébános szerint az emberek érzelmeire is hatással vannak ezek a gyilkosságok – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

2019-ben aggasztó jelenség ütött fel a fejét az angliai New Forest erdőben és a környékén, több disznó tetemét is találták a környéken, amiknek ki volt tépve a szíve.

Ezek mellett több tehén és juh megcsonkított teteme is előkerült. A gyanú szerint mindezt egy sátánista csoport tehette, mivel voltak erre utaló szimbólumok a helyszíneken.

Rendőrségi nyomozás is indult az ügyben, de nem jártak sikerrel, és egy idő után nem jelent meg új test.

Azonban most

egy elvágott torkú, két hónapos bárány tetemét találták meg, aminek a szőrére egy sátánista szimbólum volt festve és egy véres Biblia hevert rajta.

A helyiek attól tartanak, hogy ugyanaz a társaság lehet a tettes, ezért mégtöbb tetemre számítanak.

– mesélte az a férfi, aki megtalálta a birkát.

A helyieket nagyon megrázták a történtek és már nyugodtan aludni sem tudnak, szeretnék, ha a rendőrök minél gyorsabban elfognák a tettest.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről