Családi nyaralásra hivatkozva zárta a csomagtartóba a gyermekét egy apa

gyerek utazás autó
Ha autóval utazol gyermekeiddel, gyakran pihenjetek
Vágólapra másolva!
"Családi nyaralásra tartunk" – erre hivatkozott annak az autónak a sofőrje, amelyben a hét utas mellett még két gyereket is találtak a rendőrök a jármű csomagtartójában – írja a Ripost. A sofőrt több szabály megsértése miatt állították elő.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes felfedezést tett az a néhány rendőr, akik egy túlzsúfolt autót állítottak meg a North West Highways autópályán. Az egyébként ötszemélyes járműben hét ember utazott, emiatt vonták félre a járőrök – számolt be erről a Mirror.

A Ripost cikke szerint az utasok közül kettő nem volt bekötve, az autó átvizsgálása során a csomagtartóban, párnák, takarók és hálózsákok közepette két gyermeket találtak a hatóságok. Az autó tulajdonosai azt mondták, hogy családi nyaralásra indultak. A sofőrt ezután több szabály megsértése – melyek ezek közül az egyik jármű túlzsúfolása volt –, miatt is előállították.

Az incidensre reagálva a cheshire-i rendőrség azt írta: megértik, hogy sokan most utaznak vakációzni, de ez nem jelent mentséget a szabályok megszegésére – tette hozzá a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről