Túladagolással ölte meg kisfiát a kegyetlen anya

Vágólapra másolva!
Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az a brit anya, aki hatalmas mennyiségű antidepresszánst adott be az 5 éves fiának, amivel megölte. A gyerek testén több tucat zúzódást is találtak az orvosszakértők, erről az anya azt mondta, hogy a fiú a halála előtti napon leesett a lépcsőről – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

2021 szilveszterén a mentősöket az oldahami Limeside lakótelephez riasztották, az egyik lakásban egy 5 éves kisfiú élettelen, zúzódásokkal teli testét találták meg. Az életét azonban már nem tudták megmenteni. A fiú 38 éves anyja, Claire Scanlon,

a zúzódásokat azzal magyarázta, hogy a kis Dylan az előző nap leesett az egyik lépcsőn, azonban azt állította, hogy utána semmi baja sem volt és a rosszulléte előtt még a kutyájával játszott.

A nő először a nagybátyját hívta fel azzal, hogy a fiú nem lélegzik és nem mozog, a szomszédok és a családtagok próbálták újraéleszteni a gyereket, míg a mentők megérkeztek, azonban ez nem sikerült.

A kisfiú fején, arcán és testén összesen 64 zúzódás volt, a szervezetében pedig halálos mennyiségű antidepresszánst találtak. A gyógyszer mennyisége a kilencszerese volt egy felnőtt adagjának.

A brit mentális egészségről szóló törvény miatt a nő kórházba került, ahol a kezelése alatt bevallotta, hogy ő ölte meg a fiát.

A nő a gyilkosság idején nagyon dühös és depressziós volt a fiú apjával való kapcsolata miatt, ugyanis a férfi elhagyta őt egy másik nőért.

– mondta a gyilkos anya a volt párjának az egyik hangüzenetében.

A nő tárgyalása június 14-én volt, ahol a bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, amelyből legkorábban 18 év letöltése után szabadulhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről