Szívszorító részletek a brutális józsai késelésről

késelés, Józsa
Vágólapra másolva!
Több évtizedes békés házasság után érthetetlen módon összeszurkálta feleségét, majd magát is súlyosan megsebezte egy 79 éves józsai férfi. A Bors azt írta, a helyiek azt gondolják, a férfinek valamilyen mentális betegsége lehetett és egy hirtelen jött elmezavar miatt támadt rá az asszonyra. 
Vágólapra másolva!

Mint ahogy azt az Origo is megírta, július 13-án megkéselte 77 éves feleségét egy józsai férfi. A szintén idős, 79 éves elkövető ezután saját magán is több sebet ejtett, mindkettejüket kórházba szállították.

A településen szinte mindenki megdöbbent azon, ami történt,

a pár ugyanis több évtizede élt szép, nyugodt házasságban, gyermekeiket is tisztességgel felnevelték

- írta a lap.

Mind a ketten jó emberek, akik végigdolgozták az egész életüket és egymást mindig tisztelték. Nem veszekedtek, nem ittak és nem balhéztak soha - mondta egy egy helyi lakos.

Hozzátette: azt az ismerősök és a környékbeliek is tudták, hogy Józsi bácsi egészsége igencsak hanyatlóban volt. "Már a koránál fogva is több gond gyötörte, de

az utóbbi években súlyos beteg lett.

Kívülről nem látszott semmilyen mentális leépülés nála, de ezt, ugye, így nem tudni. Mi csak annyit láttunk, hogy kedves és előzékeny mindenkivel, mint mindig. Viszont azt nem tudjuk, mi történt otthon" - szögezte le a férfi. Ő sem tudja elképzelni, hogy Józsi bácsi bántotta volna a feleségét, ha józan eszénél van.

Vagy az elméje is hanyatlásnak indult, vagy történhetett vele valami baj, hogy így elmentek neki otthonról - vélekedtek.

A férfit azóta kihallgatta a rendőrség, az ügyben tart a nyomozás, részletekről egyelőre nem nyilatkoznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről