Szakadékba lökte anyja szeretőjét a csinos TikTok-sztár, mert a férfi meztelen képek nyilvánosságra hozatalával fenyegetőzött

Mahek Bukhari, tiktoker, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Bűnösnek találták a Mahek Bukhari népszerű TikTok-sztárt, aki meggyilkolta édesanyja szeretőjét miután az azzal fenyegetőzött, hogy pikáns felvételeket hoz nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Mahek Bukharit és a 46 éves anyját Ansreen Bukharit pénteken ítélte el a leicesteri bíróság miután egy 2022 februári autós üldözés során letaszították az útról a 21 éves Saqib Hussaint. A bíróság szerint a két nő Hussain megölését előre kitervelte.

A férfi 160 kilométer per órás sebességgel haladt Skodájával, amikor letaszították az útról, és egy szakadékba zuhant.

A balesetben meghalt a férfi barátja is, a 21 éves Mohammed Hashim Ijazuddin, aki szintén vele utazott - írja a Daily Starra hivatkozva a Bors.

Forrás: Instagram/maybvlogs

A két nő tagadta az ellenük felhozott vádakat. Mint kiderült Hussain azt tervezte, hogy nyilvánosságra hozza közte, és Ansreenről készült felvételeket, a férfi három évig folytatott titkos viszonyt, ám nem tudott bele törődni abba, hogy szakított vele a házasságban élő nő, ezért szánta el magát végül a zsarolásra- írja a Daily Star.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről