A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Meredek hullámvasút tetején ragadtak az utasok Ohióban - fotó

Kingda Ka, 139 méter magas, hullámvasút, Six Flags Great Adventure vidámparkban, Jackson, világ legmagasabb hullámvasútja, New Jersey
COASTING TO A WHITE-KNUCKLE WORLD RECORD Riders on the "Kingda Ka" roller coaster are launched on the ride's opening day, 19 May, 2005, at Six Flags amusement park in Jackson, New Jersey. The monster ride uses a hydraulic launch system to slingshot riders horizontally from 0 to 205 kilometers (128 miles) per hour in 3.5 seconds. The momentum flings the 18-seater train into a 90 degree climb to a height of 139 meters (456 feet), followed by a vertical plunge through a three-quarter spiral and a final jaunt over a 39-meter (129-foot) high "camel hump." AFP PHOTO/Stan HONDA (Photo by STAN HONDA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az egyik leghíresebb hullámvasút, az ohiói Cedar Point Magnum XL-200 hibásodott meg, az utasok a tetején ragadtak - írta a Fox News. 
Vágólapra másolva!

Egy mechanikai hiba miatt estek csapdába az utasok a Magnum XL-200 hullámvasút tetején, és vártak csaknem fél órát, míg gyalog lesétálhattak.

Egyikük, Laina Cafego arra panaszkodott, hogy még mindig fáj a lába a hullámvasút meredek lépcsőin való lefelé sétálástól. Férje, Tony Cafego elmondta, hogy 25 percig voltak a kocsikban, mire valaki jött, hogy segítsen nekik leszállni.

Tony Clark, a Cedar Point kommunikációs igazgatója korábban azt mondta a leállás egy mechanikai hiba miatt történt. A hullámvasút, ha rendben működik, a 72 mérföld/órás (116 km/h) sebességet is elérheti, egy kör pedig nagyjából két perc 45 másodpercig tart.

Címlapi képünk illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!