A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ámokfutó késelt Tokióban, több ember megsérült

japán, késelés, iskolás, fiatal, fiú, késelő, nyugdíjas
A photo shows a scene where a junior high school student was stabbed with a knife by a man in Ota Ward, Tokyo on May 10, 2023. A male student in the first year of junior high school was stabbed his stomach with a knife on a street while going to school and was taken to a hospital for treatment. The Tokyo Metropolitan Police Department arrested a man in his 60s in the act of committing a crime. Police officers inspect the scene.( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Keita Iijima / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy férfi megtámadott és megkéselt két alkalmazottat egy tokiói kisboltban, mielőtt kerékpáron elmenekült szerda kora reggel, írta meg a Japan Times a rendőrségi közlemény nyomán.
Vágólapra másolva!

A férfi, akit gyilkossági kísérlet gyanújával köröznek, hajnali fél három körül hátba szúrt egy 40 év körüli alkalmazottat, egy másik 60 év körüli alkalmazott karját pedig megvágta, súlyos sérüléseket okozva nekik - közölte a tokiói rendőrség. A férfi bement a tokiói Adacsi Wardban lévő üzletbe, megszúrta a pénztárnál lévő női alkalmazottat, majd a hátsó helyiségben megtámadta a férfi dolgozót. Pénzt nem kért, és üres kézzel távozott az üzletből, áll a közleményben.

A rendőrség szerint egy másik női alkalmazott hívta a rendőrséget, mondván, hogy egy férfi bement az üzletbe, és hirtelen rátámadt az alkalmazottakra.

A támadó az üzlet két alkalmazottját is megkéselte, egy vásárló megrémült (a kép illusztráció). Forrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Keita Iijima

A rendőrség szerint a gyanúsított 170-175 centiméter magas és borotvált fejű lehet. Kékes színű pulóvert, fekete nadrágot és piros kesztyűt viselt - közölte a rendőrség. Egy 80-as éveiben járó férfi, aki gyakran vásárol az üzletben, azt mondta:

- közölte az idős férfi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!