A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Horrorisztikus körülmények között tartott 55 kutyát egy nő egy arizonai állatmenhelyen

Vágólapra másolva!
Az amerikai rendőrség tájékoztatása szerint letartóztattak egy nőt az Arizona állambeli Chandler városában, aki egy állatmenhelyt működtetett az otthonában. A hatóságok szerint a nőnél végrehajtott házkutatás során öt halott kölyökkutyát találtak egy fagyasztóban, továbbá egy tucat állatot szabadítottak ki a bántalmazó környezetből.
Vágólapra másolva!

A 48 éves April McLaughlint előző hét pénteken vették őrizetbe. A nő által üzemeltetett otthoni állatmenhelyen végrehajtott házkutatásra a szomszédok bejelentését követően került sor.

A panaszosok az állatmenhely felől áradó elviselhetetlen szagokról tettek bejelentést.

Az akció után a rendőrség közölte, hogy a menhelyről kimentett 55 kutya többsége idős és speciális igényű állat volt. Víz nélkül tartották őket, a rossz egészségügyi állapotuk miatt sokukat valószínűleg el kell majd altatni.

Az otthonban olyan rossz volt a levegő minősége, hogy a tűzoltóknak légzőkészüléket kellett viselniük.

McLaughlint 55 rendbeli állatkínzással és egy rendbeli kiszolgáltatott felnőtt ellen elkövetett bántalmazással vádolják, mivel idős édesanyja is a menhelyen lakott; az ügyben megindult a bírósági eljárás is.

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy szerinte nincs semmi baj azzal, hogy a fagyasztóban megtalált döglött állatok mellett tárolta az élelmiszert is - írja az ABC NEWS.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!