Ismét lecsaphatott a német sorozatgyilkos

Daily Life In The Baltics M Poland Polska drive through hospitality mcdonalds mcdrive travel glass barrier Suwalki 12 August 2023 Jaap Arriens/NurPhoto Horizontal LOGO RESTAURANT ROAD
The McDonalds logo is seen on a glass barrier outside a restaurant near Suwalki, Poland on 12 August, 2023. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto) (Photo by Jaap Arriens / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Megkéseltek egy nőt a sulingeni McDonald's előtt. A német hatóságok lázasan keresik azt a 42 éves diepholzi férfit, aki a támadás feltételezett elkövetője lehet. A gyanúsítottnak nem ez volt az első támadása, a rendőrség úgy véli, hogy a 17 éves Mara-Sophie-t is ő gyilkolhatta meg.
Vágólapra másolva!

A harminc éves nőt szerda este támadták meg és sebesítették meg súlyosan a sulingeni McDonald's parkolójában. A járókelők a nő segítségére siettek, de a 42 éves férfi elmenekült.

A szemtanúk ugyanakkor feljegyezték a támadó autójának – egy szürke VW Touran – rendszámát.

A mentők súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a 30 éves áldozatot.

Thomas Gissing rendőrségi szóvivő az eset kapcsán elmondta:

A sulingeni tetthely mindössze tíz percnyi autóútra van a Schwarzer Dieken úttól, ahol a 17 éves Mara-Sophie-t vasárnap holtan találták egy vízelvezető árokban. A gyilkos késsel támadt rá a diáklányra.

A hatóságok az elkövető utáni hajszában ma reggel egy Kirchdorfban található tanyát kutattak át. Az ingatlant körbezárták. A meggyilkolt 17 éves középiskolás szintén Kirchdorfban élt - írja a Bild.

Miután a körözött férfit elsőre nem sikerült elfogni, a gyilkossági csoport fontolgatja, hogy nyilvános körözést indít a 42 éves férfi ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről