A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Itt az elsöprő izraeli támadás

izrael, palesztin, konfliktus, háború, Rafah, Gáza, 2023. 10. 14.
A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, ahol 1300 ember életét vesztette, a Hamász elleni izraeli válaszcsapások 2215 palesztin halálát okozták a Gázai övezetben
Vágólapra másolva!
Az izraeli légierő hétfőre virradóra ismét intenzíven bombázta a Gázai övezetben a területet uraló és Izraelt megtámadó Hamász iszlamista terrorszervezet katonai létesítményeit - jelentette a helyi média.
Vágólapra másolva!

A Jediót Ahronót című újság hírportálja, az ynet palesztinoktól származó értesülései szerint hétfőre virradóra volt az eddigi legjelentősebb izraeli bombázás az övezetben a Hamász Izrael ellen október 7-én elindított terrortámadása óta.

A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen Forrás: MTI/EPA/Atef Szafadi

Az izraeli hadsereg szóvivőinek közlése szerint az éjszaka folyamán légitámadásban meghalt a Hamász újabb fontos vezetője. Közzétették az iszlamista szervezet azon hat, magas rangú vezetőjének a listáját, akiket a hadsereg és a Sin Bet belbiztonsági szolgálat a háború kezdete óta megölt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!