Megdöbbentő: Joe Biden szerint az arab terroristáknak meg kell tanulniuk pontosan célozni

Joe, Biden, Németország,  Ramstein, légibázis,  2023.10.18.,
US President Joe Biden speaks to the press aboard Air Force One during a refueling stop at Ramstein Air Base on October 18, 2023 as he returns from a visit to Israel. (Photo by Brendan Smialowski / AFP)
Vágólapra másolva!
Egyre nagyobb mélységekbe süllyed Joe Biden amerikai elnök. Most éppen annak kapcsán mondott elképesztő ostobaságokat, hogy az arab terroristák egy elrontott rakétakilövéssel rengeteg gázait öltek meg egy kórházban.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo megírta, súlyos támadás ért Gázában egy kórházat kedden. A Hamász arab terrorszervezet rögtön azt állította, hogy izraeli légicsapás okozta a robbantást, amiben több százan meghaltak és több ezren megsérültek. A botrány miatt Joe Biden amerikai elnök lemondta a jordániai Ammánban tervezett csúcstalálkozóját arab vezetőkkel, és visszaindult az Egyesült Államokba.

Később kiderült, hogy

semmi köze Izraelnek a kórház elleni kegyetlen támadáshoz, arab terroristák rakétája csapódott be,

erre jutott az Amerikai Védelmi Minisztérium, a Pentagon független vizsgálata is.

Joe Biden sajtótájékoztatót tart a Ramstein légibázison, Németországban, amíg az elnöki különgépet, az Air Force Onee-t megtankolják az Izraelből az Egyesült Államokba vezető úton


Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Joe Biden eközben visszaindult a térségből az Egyesült Államokba. A németországi Ramstein légibázison álltak meg útközben szerdán, ahol az újságírók a kórház elleni merényletről kérdezték. Biden azt mondta, nem gondolja, hogy a Hamász szándékosan lőtte a kórházat, hanem egyszerűen arról van szó, hogy

Még egyszer, újra leírjuk:

az amerikai elnök szerint tehát az arab terroristáknak meg kell tanulniuk ügyesen lőni, hogy ne a palesztin kórházakat találják el, hanem - máshogy nem lehet következtetni - az izraeli célpontjaikat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről