A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Újabb véres migránsháború tört ki Horgosnál

férfi, menekült, migráns, szerbia
Horgos, 2020. január 28. Migránsok a vajdasági Horgos központjában 2020. január 28-án. Hajnalban több mint hatvan határsértő próbált áttörni a Horgos és Röszke közötti közúti átkelőnél. MTI/Molnár Edvárd
Vágólapra másolva!
Péntek reggel lövöldözéseket lehetett hallani Horgoson. Ezt több helyi is, valamint a rendőrök is megerősítették. Mint kiderült, migránsok lövöldöztek a környéken. A lövöldözésben több migráns meghalt, egy pedig megsérült.
Vágólapra másolva!

A horgosiak közül többen is arról posztoltak az egyik közösségi oldalon, hogy lövöldözést lehetett hallani a település közelében. Ezt később a helyi rendőrség is megerősítette, mint kiderült,

migránsbandák lőtték egymást. A lövöldözésben három migráns meghalt, egy pedig megsérült.

A bandák a Szelevényi erdő közelében kezdtek el lövöldözni egymásra. A hatóságok a mai nap folyamán átvizsgálják és biztosítják a terepet, az embereket viszont arra kérik, hogy ne menjenek az erdő közelébe.

Migránsok a vajdasági Horgos központjában 2020. január 28-án Forrás: MTI/Molnár Edvárd

Sors Róbert, a település vezetője elmondta, hogy

Horgoson nincs veszély, valamint arra kérnek mindenkit, hogy ha valami rendkívülit látnak, észlelnek, akkor azonnal hívják a rendőrséget.

Horgoson a tanítás a megszokott ütemben zajlik, viszont azoknak a gyerekeknek, akiket a szüleik nem engedtek ma iskolába, igazolják a hiányzást – írja a pannon rtv.com.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!