A börtönből is sorra gyűjti hódolóit a szívdöglesztő gyilkos

Vágólapra másolva!
Szebbnél szebb nők szívét rabolja el egy ausztráliai börtön egyik feltűnően jóképű lakója. A férfit gyilkosság miatt ítélték el, kiszemeltjei előtt azonban erről mélyen hallgat, így azok a megnyerő külsejét látva el sem tudják róla képzelni, hogy efféle szörnyűséget követett el.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál származású Tjay Tunja 2011-ben 24 év börtönt kapott, miután 2009 novemberén

megölt egy másik férfit úgy, hogy elmetszette a torkát.

Tunja később nyolc embernek is bevallotta a gyilkosságot, ennek ellenére amikor 2011 szeptemberén bíróság elé állították, a férfi mindent tagadott. Ennek ellenére bűnösnek találták, még 2013-ban megpróbált fellebbezni, de elutasították. A Barwon börtönben tartják fogva, amely egy szigorított intézmény, kifejezetten veszélyes bűnözők számára. Leghamarabb 2030-ban kerülhet feltételes szabadlábra.

A jóképű bűnöző azonban addig is nők millióinak a szívét hódítja meg, egy Facebook-csoportban ugyanis megjelent róla egy bejegyzés a férfi arcképével.

Mivel nem tették közzé, hogy miért ítélték el, csak annyit, hogy nem nők és gyermekek elleni erőszak miatt, sok hódolónak már ez is elég, és pikáns kommentekben fejezik ki rajongásukat a férfi iránt.

Sokan még azt is írták, hogy szívesen bemennének hozzá a cellába,

hogy addig is szórakoztassák őt, amíg fogva tartják.

Forrás: Daily Star

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről