A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bögrével támadt barátnőjére egy részeg férfi egy esküvőn

Vágólapra másolva!
Egy részeg esküvői vendég megtámadta a barátnőjét, és ököllel megütötte az egyik koszorúslányt. Roland Povall egy törött bögrével megvágta egy másik tinédzser arcát is a Lathomban lévő Briars Hallban tartott szertartáson.
Vágólapra másolva!

A bíró hét év börtönbüntetésre ítélte Povallt, aki korábban már ült családon belüli erőszakért. A szabadságvesztés kétharmadának letöltése előtt nem lesz jogosult feltételes szabadlábra helyezésre. A bíró azt mondta, a férfi lobbanékony, amit elsősorban alkoholproblémái okoznak.

A férfi 2016-ban 35 hónapos börtönbüntetést kapott, miután az előző barátnőjét is bántalmazta.

A vádlott bűnösnek vallotta magát kétrendbeli testi sértés vádjában. Az áldozatok azonban nem kértek távoltartási végzést.

Este 11 órakor a vádlott és barátnője a szomszéd szobában vitatkoztak. Egy fiatal barátjuk megpróbált közbeavatkozni, mert félt, hogy a nő veszélyben van.

Povall válaszul felszólította, hogy ne szóljon bele a vitába, de a tinédzser nem engedelmeskedett. A vita a szálloda folyosóján folytatódott.

Povall felkapott egy bögrét, és azzal fejbe vágta a fiút. Ezután a törött fogantyúval ismét arcon ütötte őt.

Povall barátnője megpróbált a páros közé lépni, de őt is arcon ütötte.

A szomszédos szobában a koszorúslány hallotta a zajt és kijött, hogy megkérje őket, hogy maradjanak csendben, mivel a gyermekei alszanak, de ezzel csak fokozta a vita hevességét. Végül ő hívta ki a rendőrséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!