Horror Indiában, elefánt támadt meg egy turistát - videó

Vágólapra másolva!
Az indiai Dzsaipurban a mai napig kedvelt program a turisták között, hogy elefántokon lovagolhatnak a történelmi városrészben. Az egyik elefánt február 13-án az ormányával megfogott egy turista nőt, majd a földhöz vágta. A nőnek a támadás miatt eltört a lába. Az állatvédők azt javasolják, hogy az elefántot vigyék át egy menhelyre, a turisták pedig ne támogassák az állatkínzást azzal, hogy fizetnek a lovaglásért.
Vágólapra másolva!

Dzsaipurban rendszeresen hirdetnek elefántlovaglást a történelmi városrészen. Február 13-án azonban 

a Gouri névre hallgató elefánt az ormányával megfogott egy orosz turistát, majd a földhöz vágta. A nőnek emiatt eltört a lába. 

Az elefántnak nem ez volt az első támadása, 2022 októberében egy boltost sebesített meg. 

A PETA felhívta a figyelmet arra az esettel kapcsolatban, hogy a hosszú évekig láncon tartott, fegyverekkel fenyegetett állatokban nagy lehet a félelem és a frusztráció, ami ilyen támadásokhoz vezethet. Azt javasolják, hogy az elefántot vigyék el egy menhelyre, ahol rehabilitálódhat, másrészt pedig arra kérik a turistákat, hogy ne támogassák az ilyen és hasonló állatkínzásokat azzal, hogy befizetnek az elefántlovaglásra – írja a Sky News

Az Origo megírta, hogy korábban egy elefánt felborított egy autót Sri Lankán, Nepálban pedig egy állat halálra taposott egy nőt. Thaiföldön egy türelmetlen autósra támadt egy elefánt. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről