Teherautó gázolt halálra egy ötéves kislányt egy iskola előtt

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
Vágólapra másolva!
Egy hulli iskola elé hívták a mentőket tegnap, mikor egy figyelmetlen sofőr elgázolt egy kislányt, aki a helyszínen meghalt. A tragédia miatt az iskola előtt tegnap rengetegen gyűltek össze, hogy részvétet nyilvánítsanak.
Vágólapra másolva!

A lány a Hopewell Roadon biciklizett, amikor egy teherautó 15 óra 40 perc körül elütötte, számolt be a tragikus hírről a Ripost.

A mentők a helyszínen ellátták a lányt, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.

 Emiatt az Oakfield iskola tegnap zárva tartott, ahova rengetegen virágokat és plüssmackókat vittek, hogy megemlékezzenek a kislányról. 

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock/irin-k

Az iskola egy közleményt is kiadott tragédiával kapcsolatban: 

Az Oakfield School 2024. április 12-én, pénteken zárva tartott egy súlyos incidens miatt, amely csütörtökön az iskola kapuján kívül történt. Részvétünket nyilvánítjuk ki az elhunyt családjának. 

- írja az iskola a közleményében.

A humberside-i rendőrség is kiadott egy közleményt:

A rendőröket halálos közúti baleset miatt riasztották a Hopewell Roadra. Egy teherautó ütött el egy kisgyermeket. A mentők hamar kiértek a helyszínre, de erőfeszítéseik ellenére a kerékpáros, 5 éves kislány belehalt életveszélyes sérüléseibe a helyszínen. A családját jelenleg szakemberek támogatják ebben a rendkívül szomorú és nehéz időszakban. 

Néhány napja Budapesten egy gyalogost gázolt egy teherautó. Belgrádban egy négyéves kislányt ütött el egy figyelmetlen sofőr, majd hogy ne bukjon le brutális dolgot tett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről