Repülés közben akarta kinyitni a repülőgép ajtaját egy férfi

részeg,utas,letartóztat
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy brit férfit Alicantéban a napokban, miután az ittasan megpróbálta kinyitni az EasyJet egyik gépének az ajtaját. Az illető veszekedett az utasokkal, megpróbálta megütni a személyzet egyik tagját, és a pilótafülkébe is be akart menni.
Vágólapra másolva!

Káosz tört ki az EasyJet egyik járatán a napokban, miután egy részeg utas megpróbálta kinyitni az ajtót a levegőben

 - számolt be róla a Mirror. A spanyolországi Alicante repülőterének kifutóján várakoztak a rendőrök, hogy letartóztassák azt a 28 éves férfit, aki annyira részeg volt, hogy nem vette észre, a repülőgép még a levegőben van. A nyaralók a személyzet segítségére siettek, amikor az illető verekedni kezdett a levegőben, amivel veszélyeztette a repülés biztonságát. A hírek szerint az utas már részegen szállt fel a gépre, de a repülés közben tovább ivott. 

Veszekedett az utasokkal, sértegette őket. A személyzet egyik tagját megpróbálta megütni, ekkor léptek közbe az utasok.

 Miután a pilótafülkébe is be akart menni, a kapitány felvette a kapcsolatot az irányítótoronnyal. Jelezte, hogy a fedélzeten egy részeg férfi tartózkodik, akit 

az utasok segítségével mozgásképtelenné kellett tenniük, mert veszélyeztette a gép biztonságát.

Ugyanez megtörtént néhány éve Oroszországban a Norwind légitársaság egyik járatán. Egy randalírozó, részeg utas betörte a repülőgép dupla üvegű ablakának belső borítását, de az utastér légnyomása nem esett le emiatt. Az agresszív férfit a székéhez kötözték, majd a repülő rendben leszállt a célállomáson. Egy másik utazó szeretett volna néhány szót váltani a pilótával, őt is az üléshez kellett rögzíteni. Az Aeroflot légitársaság gépe a szibériai Novoszibirszkből indult volna Moszkvába, ám a felszállás előtt egy részeg férfi zavarta meg a nyugalmat. 

Egy járatot pedig egyenesen törölni kellett egy agresszív utazó miatt. A kapitány kénytelen volt visszafordítani a Flybe légitársaság Bostonba tartó gépét a Birmingham Airport kifutópályáján, miután a légiutas-kísérők értesítették, hogy az egyik utas nincs olyan állapotban, hogy biztonságosan repülhetne.

A 48 éves Keith Elliott az anyja temetésére igyekezett Belfastba,

de még az előző éjjel elfogyasztott alkohol hatása alatt állt. A személyzetet annyira aggasztotta a férfi viselkedése, hogy arra kérték a kapitányt, halassza el az indulást. Végül a renitens utast rendőröknek kellett leszállítaniuk a gépről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről