A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Több mint tíz tonna kokaint foglalt le egyetlen amerikai hajó - fotó

Vágólapra másolva!
Az amerikai parti őrség flottájának Munro nevű hajója két hónap alatt több mint tíz tonna kokaint fogott el Mexikó, valamint Közép-és Dél-Amerika partjainál. A Munro nyolc kábítószercsempész hajót akadályozott meg, hogy szállítmányát célba juttassa.
Vágólapra másolva!

Az amerikai parti őrség Munro nevű hajójához fűződik a teljesítmény: februárban és márciusban több tonnányi kokaint és marihuánát tartóztattak fel mintegy 468 millió dollár (168 milliárd forint) értékben.

 A drogot nyolc csempészhajót vitte, ezeket Mexikó, valamint Közép-és Dél-Amerikai partjainál tartóztatták fel. 

Rula Deisher, a cutter kapitánya azt mondta, a kokain lefoglalása legénysége elkötelezettségének és szívósságának bizonyítéka.

„A legénység hihetetlen mennyiségű munkát végzett nagyon hosszú órákon keresztül, és nem is lehetnék büszkébb rájuk" - dicsérte embereit Deisher, Elhivatottságuk és kitartásuk azt mutatja, hogy a Munro a flotta egyik legjobb nemzetbiztonsági hajója, és elkötelezettek vagyunk az ország biztonságának megőrzése mellett azáltal, hogy megállítjuk a kábítószereket, mielőtt azok az utcára kerülnének - mondta. 

Az erőfeszítések ellenére rengeteg drog kerül az amerikai utcákra, mint korábbi cikkünkben írtuk, évente több mint százezer ember hal meg túladagolásba.   kábítószerfogyasztás 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!