A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meztelenül őrjöngött, és leütött egy utaskísérőt egy férfi egy Melbourne-be tartó járaton

Vágólapra másolva!
Az ausztrál rendőrség letartóztatott egy férfit, aki meztelenül futott végig egy repülőgép folyosóján, és leütött egy légiutas-kísérőt. A férfit kórházba szállították kivizsgálásra.
Vágólapra másolva!

Incidens történt a Virgin Australia légitársaság hétfő esti, Perth városból Melbourne-be tartó járatán. Egy férfit azzal vádolnak, hogy meztelenül végigrohant az ausztrál belföldi járat folyosóján, és leütött egy légiutas-kísérőt. A gép röviddel a felszállás után visszafordulni kényszerült. 

A földet éréskor a gépre az ausztrál szövetségi rendőrség emberei vártak, a férfit pedig letartóztatták és kórházba szállították kivizsgálásra

- közölte a rendőrség. A férfinek várhatóan június 14-én kell megjelennie a perthi bíróságon, de hogy milyen vádakkal néz majd szembe, még nem véglegesítették.

Az Australian Broadcasting Corp. arról számolt be, hogy értesülésük szerint senki nem sérült meg az incidens során - írja a Fox.

Felkavaró videón a kényszerleszállást végrehajtó londoni halálgép fedélzete. Őrjöngő utas miatt hajtott végre egy gép kényszerleszállást Szerbiában. Újabb műszaki hiba a Boeingnél, kényszerleszállást kellett végrehajtani. Madárral ütközött és kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapesten.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!