81 éves asszonyt erőszakolt meg egy ápoló egy idősotthonban

Vágólapra másolva!
Egy idős otthon több dolgozója is látta, ahogy egyik kollégájuk megerőszakolja az egyik ott élő 81 éves asszonyt. A férfi kihasználta, hogy az asszonynak demenciája van.
Vágólapra másolva!

Joseph Hull a Missouri állambeli Jefferson City-ben egy idős otthonban dolgozott ápolóként. A férfi egy 81 éves idős asszonyt ápolt, akiről tudta, hogy demens. A nő a mentális betegsége miatt, a férfi ápolókat a férje nevén szólította, Josephre pedig azt hitte, hogy a férje gondosodik róla. 

A férfi kihasználta az idős asszony betegségét és április 17-én megerőszakolta a tehetetlen asszonyt. 

Az esetet több ott dolgozó is látta, akik a rendőröknek elmondták, hogy a férfi először csókolgatta, majd többször megölelte az asszonyt, mielőtt megerőszakotla. 

A rendőrséget az egyik szemtanú értesítette.

 Josephet azonnal kihallgatták, aki beismerte a tettét és elmondta a rendőrnek, hogy tudta, emiatt börtönbe fog kerülni.

 A férfit ezután május 25-én letartóztatták és azóta a Cole megyei börtönben tartják fogva, a tárgyalásig, ami június 3-án lesz. -számolt be a hírről a Mirror.

image

Hasonló eset Berlinben is történt. Egy ápoló egy 92 éves asszonyt erőszakolt 2021 nyarán. A férfit a bíróság elítélte, aki nem tagadja a vádakat, de állítása szerint nem emlékszik a történtekre. A vádlott 2021 júliusában megerőszakolta idős gondozottját, aki belehalt sérüléseibe. Az idős hölgynek eltört az összes bordája és a gerince is, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrségi vizsgálat során kiderült, hogy az ápoló vérében 3,4 ezrelék alkohol volt, ezért az ítélet nem életfogytig tartó szabadságvesztés, hanem csak tizenkét év. Az ügyész véleménye szerint az idős asszony szenvedése körülbelül egy óráig tarthatott. Az ápoló 12 évre börtönbe kerül. 

Egy blackpooli szociális otthonban a 48 éves Philip Carey rőszakolt meg egy demens, beteg nyugdíjast, akiről gondoskodnia kellett volna. Erre akkor derült fény, amikor a családnak feltűnt az asszony szokatlan viselkedése, és rejtett kamerát szereltettek a szobájába. A felvételek sokkolták a rokonokat, akik azonnal hívták a rendőröket.A családnak egy idő után feltűnt az idős asszony furcsa, riadt viselkedése: amikor meglátogatták az otthonban, a nő nem engedte, hogy megérintsék, illetve többször kérlelte őket, hogy ne hagyják ott, mert bántani fogják. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről