Joe Biden kormánya beperli azokat a szülőket, aki szóvá teszik, hogy a gyerekeken nemváltó műtéteket végeznek

Vágólapra másolva!
Egy texasi sebészorvos lebuktatta a munkahelyét, hogy ott kiskorú gyermekeken végeznek nemváltó beavatkozásokat. Majd Joe Biden kormánya beperelte őt. Az elképesztő történetről a Mandiner számot be.
Vágólapra másolva!

A közvélemény nyomására 2022 tavaszán Mark Wallace, a Texasi Gyermekkórház (Texas Children’s Hospital)  vezérigazgató bejelentette, hogy bezárja a gyermekeket „kezelő” nemi klinikát, ahol nemváltó beavatkozásokat végeztek.

A texasi főügyész ugyanis 2022 februárjában bejelentette, hogy a kórházban végzett beavatkozások sérthetik a gyermekvédelmi törvényeket. De, mint az kiderült, a kórház orvosai, köztük Richard Ogden Roberts, David Paul és Kristy Rialon, soha nem hagyták abba az efféle durva, ám nem túl hatékony beavatkozásokat.

Tavaly tavasszal a Texasi Gyermekkórház vezetői bejelentették, hogy a lehetséges jogi és büntetőjogi felelősségre hivatkozva beszüntetik a transznemű orvosi eljárások végrehajtását gyermekeken. A kórház gyermekorvosa, Catherine Gordon, a ’nemmegerősítő terápia’ (’gender affirming care’) szószólója hirtelen lemondott

- írta a City Journal amerikai magazinban májusban Chris Rufo, aki tevékenységét a progresszió és woke ideológia konkrét hatásainak felderítésével tölti.

Mindez azt jelenti, hogy eme kórházban adtak kiskorú gyermekeknek pubertásgátlót, hormonkezelést és más „nemváltó” kezeléseket, egészen a nemiszerv-átműtésig. Elvileg ezeket állították le a kórházban, ami korábban nyíltan propagálta az ilyesfajta beavatkozásokat a saját orvosai számára.

A dolog fő motorja Richard Roberts endokrinológus volt, aki azután is több pácienst fogadott naponta genderbajokkal, hogy elvileg a kórház leállt eme tevékenységével.

A pubertásblokkolók megakadályozzák a másodlagos nemi jellegek kialakulását, hogy az állítólagosan magát ellenkező neműnek érző és „transznemű” gyermeknek úgymond legyen ideje végiggondolni, milyen nemű akar lenni.

Azonban eme gyógyszereknek igen durva mellékhatásai lehetnek: például akadályozzák a normális csontsűrűség kifejlődését, fokozzák a csontritkulás esélyét, a szexuális funkciók elvesztését veszélyeztetik, negatív hatással lehetnek az agyfejlődésre és az IQ teljes kifejlődését is akadályozhatják.

 Sőt már eleve az a nézet furcsa, miszerint azok funkciója az időnyerés, hiszen a normális fejlődés folyamatát akasztják meg.  Ráadásul pozitív pszichológiai hatásuk sincs.  Ugyancsak veszélyes mellékhatásai lehetnek a hormonterápiának, amely az ellenkező nem nemi jellegeinek kifejlesztését szolgálja, például jelentősen növeli a szívproblémák esélyét. Ráadásul a nemváltásnak nevezett durva beavatkozások valójában, biológiai értelemben nem változtatják meg a páciens nemét, csak külsődlegesen változtatják meg a megjelenését, hiszen agyunk, csontstruktúránk és minden sejtünk férfi vagy női, s nem lehet őket átműteni.

Chris Rufóhoz azonban eljutottak olyan dokumentumok, amelyek azt bizonyítják, hogy 

az Egyesült Államok legnagyobb gyermekkórháza Houstonban titokban tovább folytatta gyermekeken végzett nemváltó beavatkozásait.

A kórház egy másik orvosa, Kristy Rialon, aki egyetemi adjunktus is, szintén részt vett kiskorúakon végzett transznemű sebészeti eljárásokban. A feljegyzések azt mutatják, hogy Rialon 2022-ben és 2023-ban behelyezett és eltávolított „biológiailag nem lebomló gyógyszerbejuttató implantátumokat” „gyermekbeteg(ek) nemi diszfóriája miatt” – beleértve egy  beavatkozást egy 11 éves lányon, aki fiú szeretett volna lenni, ráadásul mindezt három nappal azután, hogy a kórház bejelentette, leállnak az ilyesmivel. A Rialontól implantátumot kapó betegek 11, 12, 13, 14 és 15 évesek voltak. Más orvosi feljegyzések megerősítik, hogy Rialon beadta a Supprelin LA gyógyszert, ami az egyik leggyakrabban használt pubertásgátló.

A tényfeltáró riport megjelenése után néhány napon belül Ken Paxton texasi főügyész hivatalos vizsgálatot indított, mondván, hogy a gyermekeket nem szabad tudományos kísérletekre használni. A texasi törvényhozásban pedig pártközi megegyezés született a kiskorúakon végzett transz beavatkozások betiltásáról.

Chris Rufo később interjút is készített az anyagokat kiszivárogtató orvossal. Mint az illető kifejtette:

Nagyon szorosan együtt dolgoztam Richard Robertsszel. A rendelőben voltam vele, amikor ezekkel a betegekkel beszélt. Magam akartam látni, hogyan beszél hozzájuk, és mi a transzneműek anamnézise, milyen egyéb alapbetegségeik vannak. És ez nagyon megdöbbentő volt: a munkám során átolvasott betegkartonok szerint súlyos mentális problémái vannak. Autisták. Voltak már öngyilkossági kísérleteik. Depressziósak. Szorongás elleni gyógyszereket szednek. Valamilyen fogyatékosságuk van. Elképesztő.”

A szivárogtató azzal folytatja: Richard Robert gondolkodás nélkül felírt tesztoszteront, vagy megemelte a „transznemű” betegek hormonkezelésének adagját. Sőt: „személyesen láttam leveleket és beutalókat, amelyeket kettős melleltávolításra írt. Leveleket írt más államoknak, amelyben műtétre utalják ezeket a gyerekeket, mondván, hogy ő 100 százalékban transzneműek, mert megfelelnek a nemi diszfória kritériumainak (…).”

A szülők pedig félnek jelenteni mindezt a gyermekvédelmi szolgálatnak.

Azt is megtudjuk: 

A transznemű gyógyászat rendkívül jövedelmező. 70-80 ezer dollár gyerekenként, ha végigcsinálják az egészet.

(Ez 25-29 millió forintot jelent.)

Ráadásul mindez „nem fog jól elsülni. Egyáltalán nincs bizonyíték arra, hogy egy transznemű műtét ’meggyógyítja’ a betegek depresszióját vagy bármilyen mentális egészségügyi problémát, amelyen keresztülmennek.”

Nem sokkal később kiderült, hogy a szivárogtató sebészt Eithan Haimnak hívják. 

Joe Biden kormányának igazságügyi minisztériuma 2024 június elején be is perelte Haimot négyrendbeli törvénysértésért, mondván, egészségügyi magánadatokkal élt vissza

Tehát: Haim felfedte a fátylat a texasi gyermekklinika minden valószínűség szerint törvénysértő, de egyben súlyosan immorális gyakorlatáról, és még őt perelik be, nem is helyben, hanem egyenesen a szövetségi igazságügyi minisztérium.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről