Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Buszbaleset volt Pakisztánban, hét ember meghalt - videó

Vágólapra másolva!
Legalább hét ember meghalt, további 14 pedig megsérült a pakisztáni Karacsi egyik külvárosában vasárnap, miután egy autóbusz az útról lesodródva egy útszéli kőre hajtott, majd irányt változtatva felborult - jelentette be a helyszínre érkezett mentőcsapat egyik tisztségviselője.
Vágólapra másolva!

A déli kikötővárosból indult távolsági járaton 41-en utaztak. 

Az áldozatok között négy gyerek és két nő is volt. 

pakisztánkórház
A halálos áldozatok száma tovább növekedhet, mivel a legközelebbi kórházba szállított sérültek közül többen is életveszélyes állapotban vannak
Fotó: AFP / Asif HASSAN / AFP

A halálos áldozatok száma tovább növekedhet, mivel a legközelebbi kórházba szállított sérültek közül többen is életveszélyes állapotban vannak. 

Egy tengerparti piknikezésre utaztak, amikor bekövetkezett a tragédia.

Szörnyű tragédiák az utakon

Szörnyű buszbaleset történt Pakisztánban május végén is. Akkor legkevesebb 27 ember meghalt Pakisztán délnyugati részén, miután a hőség miatt defektet kaptak egy Kvettába tartó autóbusz kerekei, és a jármű szakadékba zuhant.

Legalább 17 ember meghalt és mintegy 35 másik megsérült, miután egy zarándokokat szállító teherautó árokba zuhant Pakisztán délnyugati, Beludzsisztán tartományának Hub körzetében áprilisban.

Augusztusban többen halálra égtek egy buszbalesetben Pakisztánban. A busz a pakisztáni fővárosba, Iszlámábádba tartott, amikor összeütközött egy üzemanyagos hordókat szállító teherautóval és kigyulladt.

Tavaly februárban legalább 14 utas meghalt, 63-an megsérültek, amikor egy autóbusz a nagy sebesség miatt letért az autóútról és felborult.

Szakadékba zuhant egy busz 2022-ben Pakisztán délnyugati részén a rossz útviszonyok miatt. A buszon huszonketten voltak, közöttük nők és gyerekek is, a balesetet senki nem élte túl.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről